Notícies
La junta
Els festers
Actes interns
La música
La història
El local
L'àlbum
Tauló
Contacte
Noticia

Warning: getimagesize(imagenes/noticias/xlv3.2.php) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/diagram.es/usuarios/jordipascualfila/public_html/noticies.php on line 58
Luis Boronat Castello
Assaig 21 novembre 2014

Assaig molt especial el viscut divendres 21 passat. Amb un sentit homenatge a Luis Boronat que ens va deixar diumenge 16 passat. 

Pepe Torres va donar inici a l,assaig amb le següents paraules :

Bona nit a tots,

Com bé sabreu el passat diumenge va faltar el fester i amic Luis Boronat, número 2 de la Filà Gusmans.

Persona afable,”dicharachero”, alegre, “compañero” i amic de tots

Més de la mitat de la seua vida com a fester gusmà i més de la mitat de la història de la filà, FESTER i GUSMÀ en lletres majúscules, ja que ha sigut una persona que disfrutava molt de la festa i de la filà.

En la Festa: dianes, cabo diana, esquadres, esquadra de negres, gloriero, roponaes, cop, processons i, com no, fester de carrer.

Recorde, per exemple, una de les últimes anècdotes: el seu amic Ernesto i ell amb un sombrero mejicano que no es van llevar en els tres dies.

En la Filà: membre de la taula escoti, ha format part de diverses juntes, cotero, ha participat en el Tenorio, director dels villancicos, sempre formant en els ensayos, no faltava mai en l’esmorzar de la Glòria, del Musgo, a l’hora de cantar villancicos en Los Pobres, conseller, fester veterà i Gusmà d’Honor.

Amb este historial, estic segur que ens deixa el gusmà més gusmà de la història dels Gusmans.

Es podrien contar moltes coses de Luis, però estic segur que des del cel, on estarà segur veient-mos, estarà dient-me “Pepe, no t’enrotlles i disfruteu de l’ensayo com ho faria jo!”

Luis els Gusmans no t’oblidarem mai. Descansa en pau.

A continuació, en honor a Luis, la música tocarà el pasodoble “TOTS MENOS UNO” i si vos pareix, estaria bé que formem tots... menos uno.

21/11/2014
Volver
Colaboradors: